En lille tale fra mit hjerte ♥️

Godmorgen ☕️En lille tale fra mit ærlige hjerte til dig på denne mandag morgen i Marts 2020. ♥️

Jeg vil starte med en stille hyldest til min muse og mit hjertebarn og ikke mindst mit logo: min æblepige. Hun hjælper mig hver dag. Tak fordi i tager så godt imod hende på 10 år , snart 11. År. ( billede er min originale første Æblepige som jeg skabte da jeg boede i Miami og som jeg vandt 1. Pris med i En latin amerikansk Art-fair, 2009)

Jeg er så umådelig taknemmlig over jeres støtte og en kæmpe tak til jer som allerede har købt et skifer Ikon værk igår eller jer som har bestilt et ikon kunstværk. Jeres støtte giver mig lyst til at lave et GIVE AWAY opslag senere idag , så hold øje på INSTAGRAM( mit insta navn er artlui.dk)

Mange af jer undrer jer nok over, min pludselige meget ærlige og sælgende appel af min kunst via alle medier. Situationen kender i alle til : Corona uro.

Alligevel får jeg lyst til at dele lidt af min situation med jer som selvstændig kunstner i denne tid. Den er lidt speciel. Lad mig forklare det ganske kort. Igennem 9 år har jeg levet udelukkende fuld tid af min kunst, samt undervist i perioder på mine succesfulde kunstretræter samt undervist bla talehørehæmmede. ( som jeg elsker at arbejde med )

Jeg har skabt rigtig mange malerier og de er allesammen fragtet ud til de Gallerier, som jeg er tilknyttet og er alle blevet solgt hen af vejen. Jeg er en meget heldig kvinde og har for længst besluttet mig for at lade Galleristerne klare både salg og markedsføring af mig, og er dem dybt taknemmelige hver dag🙏

På den måde kan jeg koncentrere mig om at skabe det jeg er bedst til.

Pludselig er jeg min HELT egen Chef , Boss, markeds økonom og innovativ Kreativ initiativ kunstnerinde.

Sagen er den, at helt op til denne Corona Covid-19 globale krise havde jeg malet op som jeg altid gør i ca 6-8 mdr til de 3 Gallerier og udstillinger som jeg permanent er tilknyttet og afleveret henholdvis ca 35 store malerier til 2 af Gallerierne.

Som I kan regne ud er det rigtig mange timers arbejde og malerier og stort set langt over en års løn for mig.

Jeg nåede lige akkurat at aflevere alle malerier ( lige på nær de få som er i min webshop) inden begge Gallerier meddelte betalings stop pga. Corona krisen. En alvorlig situation opstod og 20 af mine malerier er på mystisk vis forsvundet i fragt til Norge( sagen er ikke oplyst endnu ) Disse malerier ville almindeligvis allerede være i salg og indtjening både i Danmark og i Norge.

Normalt har jeg en ganske udemærket månedlig indtjening 👍men ikke fra d.1 April. 2020. Her har jeg stort set 0 kr i indtjening fra Gallerierne. Det er forståeligt nok at Gallerierne ikke kan udbetale mit tilgodehavende lige nu. Dette hjælper dog ikke min økonomiske sitation lige nu. Regeringens fine hjælpe pakker arbejder min revisor og jeg stærkt på, men alt er usikkert pga min situation.

Derfor maler jeg alt jeg kan nu, for at holde mit lille firma ovenvande, og for at forberede bedre tider. Derfor poster jeg ud mine Ikon værker og reklamerer med min egen website. Hvis du vil støtte op omkring min kunst og mig lige nu, så er det køb og henvendelse direkte igennem min webshop og jeg som er det mest effektive der hjælper mig i denne sårbare tid.

Jeg er heldigvis vant til at klare mig selv, altså vant til at klare mig alene økonomisk og har gjort dette i rigtig mange år! Og ønsker inderligt at blive ved med det. Derfor er jeg simpelhen så taknemmlig for mine vidunderlige kunder og kunst interesserede. I gør en KÆMPE indsats for mig i denne tid ved at støtte min kunst og virksomhed.

Tak af hjertet fordi du tør bruge din tid og penge lige nu♥️ Husk hold øje med GIVEAWAY I Aften.

Tjek gerne art-lui.com

Jeg vil her ligge flere Ikon skifer værker til salg jævnligt i takt med jeg får dem lavet i denne tid. Alle til en økonomisk sær pris.

Tak for din enorme støtte og kærlighed ♥️

💚HÅBET LEVER LIGE NU I OS ALLE💚

Pas på dig🙏