Verdens Håb

Kære allesammen, imens moder Jord trækker vejret og healer op og vi alle klarer os igennem den nye menneskeeksistens, vandrer jeg rundt, som mange af jer og ser hvordan også mit liv og erhverv bliver testet.

Det kræver mod for mig at skrive ud til jer, og bede jer om at overveje at investere i et Lui maleri lige nu hvor hele vores eksistensgrundlag testes og vi alle er usikre og bange for at bruge penge, men jeg føler jeg må gøre det jeg kan nu for at redde mit lille erhverv.

Status Lige pt er at jeg har 20 af mine malerier i karantæne på eksportlager i Norge og de 8 nyeste af dem er på uforklarligt vis, aldrig ankommet til Galleri Nobel. Hverken Galleri Nobel eller jeg ved hvor de er havnet, da vi ikke har hørt besked fra fragtmanden.

Vi håber og går ud fra at han er i karantæne et sted.

Det vil sige at normalt ville mange af mine 20 forsvundne malerier være i salg og ude i hjemmene hos mange mennesker lige nu. Det er naturligvis en meget utryg situation at være havnet i.

Jeg skriver ud til jer, idet jeg som et enkeltmands firma og selvstændig erhvervsdrivende naturligvis er ramt som mange af jer, af den verdensomspændende Corona udfordring.

Jeg ønsker at kunne klare mig selv fortsat og opfordrer derfor stille mine trofaste og interesserede kunder om at overveje at investere i et Lui maleri/ kunst tryk fra min webshop.

I vil se i min webshop at der er nogle af mine malerier som er reserveret til Galleri Nobel og hvis I er interesseret i et af disse, vil jeg bede jer om at henvende jer til Galleri Nobel.

De andre kan i købe og reservere direkte igennem mig.

På grund af omstændighederne tilbyder jeg en afdragsordning over 3 gange/ månedlig afdrag) ved køb af et Lui maleri fra min webshop.( uanset størrelse og pris)

Dvs første rate betaling sker til den 1. April.2020. Som I ser har jeg rabat på alle mine nye malerier til og med søndag d. 29.3.2020.

Det er stadig muligt at få fragtet malerier trygt og sikkert til jeres dør i Danmark, dog ikke ud af Danmark desværre i denne tid.

Hvis du køber et maleri, tegner jeg forsikring på det og alle fragt omkostninger og forsikringer er på min regning og mit ansvar. Således mister du intet i tilfælde af pludselige ændringer pga Corona krisen. Jeg har kontakt med både TNT og GLS og de kører stadig ud.

Mest af alt håber jeg at du har det godt og er håbefuld.

Jeg sender alle mine varmeste tanker og bønner til dig.

Sammen klarer vi denne universale test.

Lui