Få skabt dit eget personlige Orakel maleri

Vidste du, at du kan få skabt dit eget personlige kunstværk,

også kaldet dit Orakel ?

Her følger lidt ord på hvad som du kan vente dig i skabelsen af dit personlige Orakel bestillingsværk:

Har du lyst til at få foreviget en kærlighedsenergi, til dig selv, dine børn, elskede eller et kært menneske som er gået bort.

Går du rundt med en uforløst sorg, da skal du vide
at du ikke er alene.

Der er hjælp og støtte til dig.

LYT og se med i FILMEN

Jeg inviterer dig til skabelsen af dit eget personlige Orakel maleri, som dette i filmen.

Et Orakel maleri er et maleri hvor jeg mediterer på dit navn og herigennem får kanaliseret en masse gode farver og symboler ned som jeg manifesterer ned i dit Personlige Orakel Maleri. Jeg noterer alt ned som kommer til mig under min meditation som du modtager i et brev sammen med dit Orakel maleri.

Jeg arbejder udelukkende kun i positive energier som løfter din energi og støtter dig i at modtage gode healende energier. Med andre andre ord, min fornemmeste opgave, er at give dig et et Orakel maleri som kan heale dig og give dig gode og inspirerende oplevelser og vejledning.

Ved bestilling af et Orakel maleri sender du mig blot dit fulde navn og du er velkommen til at sende en lille beskrivelse med af dig selv, dette er dog ikke et krav. Jeg kan sagtens fange din energi ved dit navn, når først du giver mig lov til at meditere på din energi. Din tilladelse giver du mig ved at bekræfte din bestilling enten ved at bestille direkte via dette link eller også sende mig en e-mail med din forespørgsel og bestilling af dit personlige Orakel maleri.

Jeg tilbyder 2 lærreds mål til skabelon af et Orakel maleri :

30 x 30 cm. Fast pris : 4.000kr

20 x 20 cm. Fast Pris : 3.500kr

Begge størrelse lærreder er det eksklusive dobbelt bredde 4 cm blændramme lærred, hvor maleriet fortsætter rundt om siderne af maleriet.

Du er altid velkommen til en fremvisning eller bestillingsarbejde samtale på begge mine studie adresser :

Art-Lui – Vesterhavet
Strandvejen 143A
9460 Brovst/ Tranum strand

Art-Lui – Copenhagen
Richard Mortensens Vej 88 7 Mf
2300 København S