New Vibes

Nye stærke Energier.

Jeg gør det endelig, F L Y T T E R til Deva riget. 

Jeg tager en del af mit erhverv og mit ”hjemme” med til Nordjylland som Studio og base i Danmark. Det er ingen hemmelighed at jeg har drømt om dette i mange år. Mine stærke Jyske rødder og blod jubler i denne tid. Min sjæl har overtaget mig og mit Vesterhav har kærligt taget sin skaberhånd i min.

Årene løber hastigt afsted og nu hvor hele min familie har taget modet og springet efter fast bopæl i 20 år på Islands Brygge til at flytte fra storbyen for at starte ny skole, nye muligheder og nyt arbejde i nye kontinenter er det en naturlig rejse at endelig flytte en stor del af mit erhverv fra Bryggen samt bosætte mig ved mit elskede Vesterhav. Herfra har jeg igennem de seneste 7 år skabt utallige magiske værker som alle har fundet deres ”hjemme” rundt om i verden.

Som mange af jer ved har jeg delvist boet og arbejdet I Det Nord Atlantiske Fyrtårn i Hanstholm og i København i mit Galleri Art-Lui og privat bolig. Det er ingen hemmelighed at Vesterhavet har stjålet mit hjerte. Jeg har derfor nu besluttet mig for at Bosætte mig permanent midt i Naturen som én ud af mine 2 faste baser. Nu også med Vesterhavet som udsigt.Udsigten fra mit nye Vesterhavs studio:

Det Nord Atlantiske Fyrtårn vil altid være en del af min historie og jeg vil i fremtiden også holde kunst kurser herfra når lyset rammer mig?

Status er at Jeg er flyttet permanent ind i mit nye hjem og studio ved Kunst og kultur center: “Tranum Strandgård ” hvorfra jeg både vil arbejde, drive Studie, holde transformerende farvekurser samt kunstretræter og bo.

Det som jeg glæder mig mest til er at jeg ikke længere behøver pakke sammen hver gang jeg skal til København, Svenborg, Spanien eller Island.  

Fotos er Udsigten ud over fælleden Fra mit studie og bolig i København ~ Magien lever også i København.

Jeg har hjemme i Naturen og derfor vælger jeg nu at bo intenst med og midt i den. Vi ved at vores hjerne er skabt af naturens kræfter og derfor har en healende og beroligende virkning på vores nervesystem. Det er ikke uden grund at både min sjæl og krop søger mod naturen og at mit hjemme studio er med fælleden som nabo og udsigt i København.

Jeg vil fortsat have min bopæl i København som jeg har tryllet om til et stort studie med mulighed for overnatning af kursister langvejs fra. Jeg har både kursister fra Island, Norge, Sverige, Frankrig, Spanien og Belgien ect. Er du fra Sjælland, Fyn og Jylland har du nu både muligheden for at komme på kunst retræte i Nord Jylland og i København inkl. Overnatning begge steder som noget nyt. Til Fynboerne så vil Svenborg også blive et af mine faste baser fremover, dog endnu ikke med kurser pt.

En spæd begyndelse er igang i mit nye studiehjem i København, gulvet er nyt og endnu ikke malet til…mere plads kommer til

Fra 1. September 2019 har du mulighed for at arrangere en aftale med mig i forbindelse med bestillingsarbejder og sjælemaleri samtaler både i Svenborg, Kolding, København og Nordjylland!

Nyt info herom, samt kursus og retræte program udkommer i løbet af Oktober 2019.

Jeg vil i fremtiden som mine 2 faste hjemmebaser i Danmark arbejde både fra min nye Vesterhavs bolig og Københavner bolig samtidig med at jeg i perioder vil arbejde og bo på Island og alt dette kan du følge med i på Insta: artlui.dk eller FB: Artist Helle louise Kierkegaard

Jeg er meget ydmyg og taknemlig for denne store forandring som frigiver så meget ny og tiltrængt restorativ energi til os alle i familien.

Hvis du vil nå at besøge lokalerne på Islands Brygge;  Galleri ART-LUI på Isafjordgade 4 på Islands Brygge har du mulighed for det i uge 32. Du er hjertelig Velkommen. Herefter kan jeg træffes på mine 2 nye Studio adresser, samt på de respektive Gallerier som promoverer mig. Alt dette kan du følge med i på min hjemmeside, Instagram samt FaceBook. Alt dette finder du igennem www.art-lui.com

Jeg GLÆDER mig til at introducere dig for alle de nye muligheder?

Her ser du mit nye Vesterhavs hjem. Hele 1. Sal er mit nye studio? ??‍?Jeg er i fuld sving med at indrette.